luni, 15 aprilie 2013

Ganduri…despre SF...noi suntem MARTIENII!


O sa incep cu cateva intrebari:
- De ce aproape toate animalele au o buna “comunicare” nativa cu “planeta mama” PAMANT (simt undele electromagnetice, presimt cutremure sau alte evenimente, etc), iar omului ii trebuie sa invete prin meditatie sau alte metode sa se “sincronizeze” cu aceasta?
- De ce in urma cursei spatiale, dupa cucerirea LUNII nu s-au facut planuri de colonizare a acesteia, ci s-a trecut la planuri referitoare la MARTE, un obiectiv mai indepartat?
- De ce luna este la distanta, nu optima ci perfecta, fata de PAMANT astfel incat sa-i modifice axa si sa fie perfecta pentru intretinerea vietii?

   "Omul" nu este nativ de pe aceasta planeta. Sa presupunem ca el ar fi venit de pe MARTE. Sa presupunem ca civilizatia de pe MARTE, mai evoluata probabil decat suntem noi azi, ar fi fost nevoita, in urma unui cataclism (natural sau nu) sa se adaposteasca sub scoarta planetei pentru a supravietui. In acelasi timp o fractiune a acestei civilizatii decid sa se mute pe o alta planeta. Printre alegeri a fost si planeta PAMANT. Dupa ce au "plantat" Luna la o distanta optima au inceput "marteformarea". Veniti pe aceasta planeta, au intalnit fauna animala si mai ales bacteriologica a planetei. Organismele lor nu puteau supravietui in acest "focar" bacteriologic, asadar, s-au instalat sub scoarta terestra (cum erau obisnuiti si pe MARTE), sau poate chiar pe Luna si au ales sa modifice genetic un animal nativ Pamantului pentru a sustine "inteligenta" necesara continuarii civilizatiei (s-a creat dupa chipul si infatisarea lor). Probabil in decursul mileniilor s-au incercat mai multe fiinte, probabil ca si dinozaurii ar fi fost in planul lor (de vazut unele din adaptarilui uimitoare la mediu ale crocodililor), dar dintr-un motiv sau altul s-a renuntat (extinctia dinozaurilor) la unele planuri, s-a pus in discutie chiar si renuntarea celei actuale (a oamenilor - potopul). In acest timp supravietuitorii martieni au ramas sa vegheze asupra Pamantului pentru a-l proteja de "accidente". 
   Din cauza originii, omul doreste sa recucereasca Marte, Luna este neinteresanta. Pe Marte inca au ramas artefacte importante vechii civilizatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu