marți, 22 mai 2012

Alimente pentru ...miscari...eficiente

Anumite alimente contin nutrienti care cresc libidoul masculin, dar si cel feminin.
Ezinearticles recomanda pepenele verde deoarece contine citrulina, care stimuleaza producerea de oxid nitric, care dilata vasele de sange si creste fluxul acestuia, ceea ce duce la imbunatatirea performantei sexuale.

Afinele sunt bogate in antioxidanti, care curata sangele de radicali liberi si stimuleaza productia de oxid nitric.

Ciresele contin flavonoide, care indeparteaza radicalii liberi din artere, iar acestea la randul lor se relaxeaza si se imbunatateste fluxul de sange, esential pentru performantele sexuale ale unui barbat.

Doar o lingurita de ghimbir pe saptamana aduce beneficii enorme vietii sexuale.

Si bananele sunt bune datorita continutului de potasiu, care relaxeaza peretii vaselor de sange si creste fluxul acestuia. In plus, acestea contracareaza efectele negative pe care le are o dieta bogata in sodiu asupra libidoului.

In cazul femeilor functioneaza foarte bine si ananasul sau avocado. Ar fi o idee buna sa faci o combinatie din aceste fructe inainte cu cateva ore de a face sex.

Si legumele fac minuni pentru tine. Usturoiul creste productia de oxid nitric, iar telina contine androsteron, un hormon care stimuleaza apetitul sexual in cazul femeilor.

Si morcovii sau legumele cu frunze verzi sunt bune datorita continutului de zinc.


Iaurtul cu vanilie.

Ca sa te asiguri ca nu ai parte de un esec in pat stai departe de zahar, soia, sare, alcool sau alimentele din conserve.
articol preluat ziare.com

Un comentariu: